Over Engels Design and Decoration

Engels Design and Decoration is exclusief importeur en verdeler in België voor het premium Solid Surface product HI-MACS®. Sinds de oprichting van Engels Design and Decoration in 2004 is deze divisie steeds blijven groeien, dankzij de dynamiek van het sales team en steun van de volledige Engels Group waartoe deze divisie behoort.

Kwaliteit en service

Engels Design and Decoration werkt uitsluitend met hoogwaarige materialen, wat zich duidelijk vertaalt in de uitstekende eigenschappen van HI-MACS®. Daarenboven wordt bijzonder veel aandacht besteedt aan zowel de begeleiding bij de aankoop als bij de verwerking en na-service ervan. Ons dynamisch sales team adviseert u omtrent het kiezen van de juiste kleuren. Eveneens stellen zij hun uitgebreide ervaring ter beschikking van de verwerkers voor de aanpak van complexe verwerkingen of indien er zich uitzonderlijk problemen zouden voordoen. De zorg van onze klanten is ook onze zorg en dat vertaalt zich in een uniek partnership. 

Degelijke gecertifieerde opleiding

Elke verwerker die met HI-MACS® werkt, heeft in ons opleidingscentrum, HI-MACS® Academy, een intensieve theorie- en praktijk opleiding genoten, waardoor u als particulier gerust kan zijn dat u met verwerkers in contact komt die hun vak door en door kennen. 

Creativiteit

Door het unieke karakter van HI-MACS® wordt uw creatieve inbreng als architect, verwerker of particulier nooit begrenst. Dankzij technieken als thermoformage en practisch naadloze verlijming zijn de mogelijkheden om unieke designstukken te creëren eindeloos. Als invoerder kunnen we deze creativiteit enkel toejuichen en staan we bij momenten zelf verstelt van de unieke creaties van onze verwerkers.

 

Zoek een verwerker bij u in de buurt om samen uw creatieve droom te bespreken.

Wenst u meer informatie of u zelf in aanmerking komt om HI-MACS® te mogen verwerken? Neem dan contact op met ons.