Nieuw : HI-MACS® presenteert Intense Ultra
22-07-2019

Combineert het beste van de technologieën 'Intense Color' en 'Ultra-Thermoforming'.

LG Hausys ontwikkelt voortdurend nieuwe en innovatieve kwaliteitsproducten voor de architectuur- en ontwerpsector. Na de recente lancering van de HI-MACS® Strato-collectie, introduceert het bedrijf nu HI-MACS® Intense Ultra, een revolutie in de markt voor Solid Surface materialen, met nieuwe mogelijkheden voor oppervlakte designs.

Met de toepasselijke naam Intense is de gloednieuwe formule ongelofelijk en onverslaanbare prestaties. De productlijn combineert de functies van de technologieën 'Intense Color' en 'Ultra-Thermoforming'.

De donkere kleuren worden intenser en resistenter, om de strepen minder zichtbaar te maken. De nieuwe samenstelling behoudt uniforme kleuren tijdens en na de fabricage : de productie verandert niets aan de intensiteit van de kleur en stof en schuursporen aan het oppervlak en aan de randen zijn beperkt.

Het nieuwe HI-MACS® Intense Ultra materiaal heeft ook uitstekende mogelijkheden voor thermoformeren. Dankzij de formule kan deze een zeer kleine binnenradius bereiken (tot 6 mm) met zeer weinig witeffect, zelfs voor meer gepigmenteerde kleuren. Dankzij HI-MACS® is het nu mogelijk om oppervlakken te verkrijgen met uitgesproken bochten en spectaculaire ontwerpen die voorheen niet compatibel waren met Solid Surface materialen.

HI-MACS® Intense Ultra is vanaf september 2019 verkrijgbaar in de volgende kleuren : Black, Dark Grey en Grey.

Meer info? Contacteer ons snel!