Quality Club

Kwaliteit betaalt zichzelf terug: Met maar liefst 10 + 5 jaar * beperkte installatiegarantie, biedt HI-MACS® de langste garantie van alle Solid Surface-fabrikanten op de markt.

U geniet op elk HI-MACS®-product een minimale garantie van 10 jaar, maar de duur van de garantie kan eenvoudig worden uitgebreid tot 15 jaar.

BECAUSE QUALITY WINS

HI-MACS® profiteert van de hightech-infrastructuur en ontwikkelingservaring van LG Group, die regelmatig prachtige innovaties tot leven brengen. LG garandeert een superieure kwaliteit voor alle grondstoffen; de acryl aanwezig is geproduceerd door onze eigen fabrieken, die perfectie garanderen vanaf de bron.

Kwaliteit is een uitstekend netwerk van hooggeschoolde ambachtslieden.
Onze hoogwaardige fabricagepartners genieten van regelmatige training om u zo goed mogelijk te kunnen leveren. Ze hebben toegang tot het beste in de klas trainingsmateriaal en ondersteuning. De meest bekwame fabrikanten van HI-MACS® zijn gemakkelijk te identificeren, aangezien zij gecertificeerde leden van de HI-MACS® Quality Club zijn. Neem contact met ons op voor uw dichtstbijzijnde lid.

Kwaliteit is de langste garantie in de markt.
Wij ondersteunen onze Quality Club-leden met 15 jaar garantie. De langste garantie in de Solid Surface markt.