STRUCTURA

De nieuwe HI-MACS Structura® oppervlakken hebben een 3D-structuur. Ze zijn beter afgewerkt en veel voordeliger dan platen die met een CNC-machine zijn gemaakt. HI-MACS Structura® is standaard verkrijgbaar in 10 aantrekkelijke uitvoeringen. Speciale wensen? HI-MACS Structura®-plaatmateriaal kan volledig op maat gemaakt worden. HI-MACS Structura® voegt ongetwijfeld een dimensie toe aan conventioneel plaatmateriaal en er zijn vrijwel geen grenzen aan de mogelijkheden. Herhalende patronen maken? Een foto gebruiken als uitgangspunt? Het kan allemaal met HI-MACS Structura®.

Technische specificaties:
Beschikbare kleuren en formaten van de platen:

Top 10: de standaard HI-MACS Structura®-designs 
Deze 10 aantrekkelijke designs vormen de basis voor onbegrensde designideeën: minimalistisch en grafisch als Classic bijvoorbeeld, dynamisch als Air Stream of rustgevend als Zen. HI-MACS Structura® voegt een dimensie toe aan conventioneel plaatmateriaal. Alle patronen in de HI-MACS Structura®- serie zijn repetitief. 

Met behulp van thermoforming kan HI-MACS Structura® ook in ronde vormen gebogen worden. Overal waar u vorm en karakter aan uw design wilt toevoegen: binnen, buiten, tegen de muur en meer HI-MACS Structura® is ideaal voor op de buitengevel. Grootschalige patronen creëren een sterk visueel effect dat van veraf te zien is. Classic Laser Elements Fabric Hive Fields Zen Dunes Air Stream Dots Design op maat? Deze standaardplaten vormen slechts een startpunt. Ze geven een eerste indruk van hoe uw ontwerp eruit kan komen te zien.

Download hier de catalogus!

Meer info? Contacteer ons nu!